Behandlingar

FJÄLLUGGLANS

HELHET

Akupressur behandling TCM 50 min 630:-

 

I Akupressuren använder man fingrarna i stället för nålar på akupunktur punkter. Individuell behandling beroende på problem. För bästa resultat är det viktigt att komma på behandling 2 gånger i tät följd och sedan minst 3 gånger med ca. 1 månads mellanrum.

 

Exklusiv SPA-ansiktskur 35 min 500:-

 

Under tiden du får din ansiktskur ligger du Inlindad i special täcke med värme av röda infrastrålar som ger en behaglig avslappning för alla muskler. Rena exklusiva produkter från BABOR används, inte testade på djur, i behandlingen ingår ansiktsmassage, fotpeeling och handmassage ..

Tui Na Massage TCM 30 min 350:-

 

Kinesisk cirkulations massage som startar självläkningen och skapar energi i kroppen.

 

Hot Stone Massage TCM 70 min 730:-

Inkl. fot och ansiktsmassage.

 

En väldigt behaglig massagemetod som ger en känsla av totalt kroppsligt välbefinnande. Man arbetar med kroppens energibanor och meridianer för att lösa upp blockeringar och skapa balans i kroppen.

 

Tui Na Massage lyx TCM 70 min 730 :-

 

Kinesisk cirkulations massage som startar självläkningen i kroppen och skapar energi . BABOR produkter som är gjord av helt naturliga produkter av salt och mineraler från Canada

I behandlingen ingår torrborstning där gammal hudavlagring försvinner och huden blir mjuk och skön samt ännu bättre cirkulation . Här ingår även fot & handpeeling samt ansiktsmassage .

 

Tui Na Massage TCM 50 min. 600 :-

 

Kinesisk cirkulations massage , helkropps massage som startar självläkningen och skapar energi i kroppen

Öron Akupunktur TCM 15 min 150:-

 

Öron akupunktur används som en individuell behanling eller för att förstärka och hjälpa så att bra resultat uppnås vid annan behandling, Här används nålar eller speciella kinesiska akupunkturfrön.

Copyright @ All Rights Reserved